Elīna Didrihsone atklāti par sev veltītiem negatīviem komentāriem

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Uzņēmēja Elīna Didrihsone viesojas raidījumā “Kad viņas satiekas”, kur dalās savā pieredzē par komentāriem, ko saņem no sabiedrības. Elīna atzīst, ka lielākā daļa atsauksmju ir kritiskas, tomēr viņa tās ignorē, lai nezaudētu mieru un produktivitāti.

Elīna Didrihsone atklāj, ka līdz ar popularitāti nāk arī kritika. ”Ir jāsaprot, ka man nav laika, līdz ar to es nelasu komentārus. Sākumā es to darīju un arī izjutu to ietekmi - man zuda darba produktivitāte, iedvesma, spēja koncentrēties un pārliecība, ka tu vari izdarīt šodienas plānu.

Tajā brīdī es sapratu, ka mana izaugsme ir 10 reizes svarīgāka nekā tas, kā es izskatos no malas. Es sāku mazāk skatīties savu sociālo tīklu pastkastītē. Jo tu esi pieejamāks un kontaktējies, jo vairāk tie cilvēki saprot, ka tev var pateikt jebko, un viņi zina, ka es to izlasīšu un redzēšu. Tagad šo komentāru pārskatīšanu esmu deleģējusi citam cilvēkam, tāpēc svarīgākās ziņas vienmēr nokļūst pie manis. Es vienmēr reizi nedēļas laikā cenšos atbildēt uz jautājumiem, parādīt, kādi ir mani nagi, kādu šampūnu es izmantoju, bet tiek atsijāta tā informācija, kas man nav jādzird. Vienkārši ir jāmāk filtrēt, kas aiziet līdz tavām ausīm, un tas attiecas arī uz komentāriem,” saka Elīna Didrihsone.

Viņa uzskata, ka ir svarīgi koncentrēties uz pozitīvām lietām un neļaut negatīvajiem komentāriem ietekmēt garastāvokli un produktivitāti. “Ja es redzu, ka kaut kas nav labi, es vienkārši neeju un neskatos. Es sevi nodarbinu tik ļoti, ka man pat nav laika ieiet un paskatīties,” atklāj Elīna Didrihsone.

Svarīgākais