Princis Harijs un Megana Mārkla nekad neatjaunos attiecības ar Keitu Midltoni

© depositphotos.com

Pēc ziņām par Velsas princeses smago slimību Harijs un Megana izmisīgi cenšas izlīgt ar saviem radiniekiem. Turklāt Keita un Viljams ir Lielbritānijas topošais karaļpāris.

Karaliskais eksperts uzskata, ka princis Harijs un Megana Mārkla nekad neatjaunos attiecības, kādas viņiem kādreiz bija ar princi Viljamu un Keitu Midltoni. Par to raksta "The New York Post".

Saseksas hercogs un hercogiene ļoti vēlas atjaunot saikni ar Harija radiniekiem, kas ir tikai pasliktinājusies, kopš viņi pameta karalisko dzīvi 2020. gadā.

Jau ziņots, ka Lielbritānijas karaļa Čārlza III jaunākais dēls un viņa sieva Megana, kuri kopā ar saviem diviem bērniem dzīvo Kalifornijā, ir sazinājušies ar Velsas princi un princesi, cerot uz izlīgumu.

Tomēr, saskaņā ar bijušā karaļa sulaiņa Granta Harolda teikto, tika nodarīts "pārāk liels kaitējums", lai viss atgrieztos tā, kā tas bija iepriekš.

"Harijs nodarīja kaitējumu ģimenei un zaudēja uzticību."

"Es šaubos, ka viņi kādreiz atjaunos attiecības, kas viņiem bija sākotnēji. Tās bija pavisam citas attiecības, kas balstītas uz uzticību,” viņš piebilda.

Svarīgākais