"Lai aizrijas ar to dzīvokli!" Gazmanovs par īpašumu Jūrmalā

© depositphotos.com

Krievijas dziedātājs Oļegs Gazmanovs, pret kuru Krievijas prezidenta Vladimira Putina atbalsta dēļ ir noteiktas sankcijas, atkal sācis runāt par dzīvokli Jūrmalā – viņš sūdzas, ka ar to neko nevarot izdarīt.

Sakarā ar to, ka Oļegs Gazmanovs regulāri uzstājas Krievijas valdības koncertos un atbalsta Krievijas rīcību, Eiropa un citas valstis pret viņu ir noteikušas sankcijas - tagad viņam Eiropā nevar piederēt nekustamais īpašums. Šī iemesla dēļ dziedātājam radušās problēmas ar dzīvokli, ko viņš jau sen iegādājies Jūrmalā. Gazmanovs par to nenogurstoši runā jau vairākus gadus pēc kārtas.

“Es esmu gandrīz visu sankciju īpašnieks, ko var piemērot māksliniekam. Ne tikai Eiropas Savienība noteikusi, bet arī Jaunzēlande, Kanāda, Austrālija. Es nesūdzos, lai viņi aizrijas ar to dzīvokli,” sacīja Oļegs Gazmanovs.

"Es nevaru braukt uz Eiropu sankciju dēļ, bet arī mana sieva nevar, lai gan viņai nav sankciju, viņai arī nav iespējas nokļūt Jūrmalā. Pārdot tur dzīvokli mēs nevaram," sašutis dziedātājs.

Svarīgākais