Uģa Kuģa sieva atzīstas: Man nepatīk, kāda es biju agrāk

© Ekrānuzņēmums

Latvijas populārākā krišnaīta Uģa Kuģa sieva Linda raidījumā "Ģimene burkā" dalās ar savu pieredzi par dzīvi pirms Krišnas apziņas. Linda atklāj, ka viņas dzīve pirms šīs garīgās prakses bija ļoti skumja un tukša. Tāpat viņa stāsta, kā Krišna ir mainījis viņas dzīvi, sniedzot tai dziļāku nozīmi un piepildījumu.

Linda atklāj, ka pirms pievēršanās Krišnas apziņai viņas dzīve bija bezmērķīga un bieži vien viņa jutās vientuļa un nesaprasta. “Mana dzīve pirms Krišnas apziņas bija tāda kā visiem, es vilku mugurā visu, kas bija modē un darīju lietas, ko visi darīja. Patiesībā, bija ļoti skumīgi.

Es biju nelaimīga. Es biju padzīvojusi arī Amerikā divus gadus. Es atceros, ka bija izveidojušās attiecības ar kādu puisi, un es nekad nebiju domājusi par Ameriku, bet nu aizbraucām. Visi stāstīja, ka Amerikā ir tā un šitā, tāpēc aizbrauksim paskatīties, kas tad tur ir īstenībā. Es aizbraucu, padzīvoju vienu mēnesi, divus, pusgadu un es saprotu, ka tur ir tikpat slikti vai pat sliktāk. Viss tas pats, un nav tur nekā tāda, kā filmās rāda un runā. Kad es pievērsos Krišnas apziņai pirms gandrīz 10 gadiem, tad es tik ļoti izmainījos. Man mainījās apziņa un mans dzīvesveids, es pat teiktu, ka izmainījās visa mana dzīve.

Krišnas apziņā man visu laiku ir labi. Protams, tāpat ir grūti un ir savas grūtības. Nav jau tā, ka ir paradīze uz zemes, bet vienkārši redzi mērķi un jēgu. Tu no rīta pamodies un saproti, kur tu virzies. Es paskatos vecas bildes un es sevi neatpazīstu. Man nepatīk, kāda es biju agrāk, ir ticis izšķiests daudz laika,” atklāj Linda.



Svarīgākais