Internetā parādās dīvaina informācija saistībā ar Raimondu Paulu

© Dmitrijs Suļžics /MN

Kāda sociālā tīkla Facebook lietotāja publiski dalījusies ar ziņu, ko saņēmusi no "Raimonda Paula". Kamēr ieraksta autore to utzvēra kā joku, komentētāju reakcija gan bija dažāda.

"Ar prieku un lepnumu varu Jums paziņot, ka man jau otro reizi rakstīja pats Maestro Raimonds Pauls, esmu ļoti lepna un ļoti pagodināta," pauž ieraksta autore.

Kā redzams pievienotajā vēstules ekrānšāviņā, viņai tiešām uzrakstījusi persona, kura sevi dēvē par Raimondu Paulu. Profilā ir Raimonda Paula fotogrāfija.

"Sakiet, kā iet, vai esat viens no Raimonda Paula mūzikas faniem?" teikts vēstulē.

Ir skaidrs, ka runa ir par viltus profilu, jo zināms, ka pats Maestro sociālos tīklus nelieto. Kamēr ieraksta autore ar humoru uztvēra šo ziņu, vairākiem komentētājiem smiekli, kā liekas, nebija prātā.

"Nu cik var būt ....naivs cilvēks! PAULS ,īstais, sociālos tiklos nelieto, viņam tam nav laika. Bet mazmeitas sargā savu vectevu no muļķībām internetā."

"Šitie Ŗakstītāji" ir viens vienīgs Ōtstoiujs"- neko nesaprot par sabiedrību. Tikai piesārņo e-telpu. Tā vien gribas viņus noskalot ar spēcīgu ūdens strūklu."

"Nez Pauls ir pats par šo visu lietas kursā???"

"Tie nav nekādi joki, tas ir stulbums."

Slavenības

Pie vijolnieces Katy Tindemark ciemos bija ieradusies viņas draudzene Ieva Adamss, kas ir ne tikai izteikti sašutusi par Katy attiecībām ar 40 gadus vecāku vīrieti, bet arī gatava dot dažādus sievišķīgus padomus turpmākiem mīlas priekiem – lomu spēles un citas nakts koķetērijas.