Liene Cipule pauž emocijas par notikumiem Kijivā

© Kaspars Krafts/f64

Pēc vakardienas notikumiem Kijivā, kur tika sabombardēta bērnu slimnīca, sociālie tīkli visā pasaulē mutuļo - cilvēki izsaka savas domas, kas visbiežāk raksturojamas ar vārdiem: atriebties, nelieši, slepkavas, necilvēki, briesmoņi. Tomēr, lai cik ļoti mums visiem būtu žēl bojāgājušo un cietušo bērnu, diemžēl mēs nevaram neko mainīt, tikai pateikt savas sajūtas.

Laikā, kad humānā pasaules daļa šausminās par slimu bērnu slepkavībām, vairākos Krievijas un Kremli atbalstošajos mediju kanālos cilvēki līksmo un iesaka uzmest vēl kādu bumbu, lai dzīvi palikušie bērni arī nomirst briesmīgā nāvē.

Liene Cipule savā mikroblogošanas "X" kontā raksta: "Mēs visi nosmaksim no bezspēcības un naida..."

Arī zem šī ieraksta komentētāji nespēj klusēt un pievienojas Cipules teiktajam: "Nolādētie bendes, vēl vairāk jūs ienīst nav iespējams. Sadegt jums visiem moku liesmās!"

"Ir visgrútàk ka neko nevari izdarít valdíbai kas visu to pieļauj ,vai viñiem bèrnu nav.Sirdsapziña klusè jo saiknes nav ar to Kungu ,sirds no akmens kurai nav źèlastíbas ne mílestíbas.Domà ka nebús jàatbild ,bet tiesàs tas Kungs dríz pats."

"Nē, mēs redzēsim taisnu tiesu pār slepkavām un necilvēkiem! Vai tā būs cilvēku,vai Dieva tiesa,kaut vai linča tiesa,bet redzēsim. Pār visiem viņiem, ne tikai punduri!"

Svarīgākais