Atklāts Hlojas Kardašjanas ideālā izskata noslēpums

© unsplash.com

Slavenās Kardašjanu ģimenes locekle Hloja Kardašjana atklāj, ko dara, lai varētu uzturēt savu ķermeni izcilā formā, raksta "Daily Star".

27. jūnijā Hloja nosvinēja savu 40 dzimšanas dienu.

Pateicoties neatlaidīgam darbam un disciplīnai viņai izdevies iegūt perfektu augumu.

Interesanti, kā viņai to izdevies panākt un noturēt savu svaru? "Manuprāt, lielākā daļa diētu ir spīdzināšana, tāpēc es tām neticu," savā grāmatā "Strong Looks Better Better Kailed" raksta realitātes šovu zvaigzne.

Kā izrādās, tad Hloja pieturas stingram ēšanas režīmam un regulāri nodarbojas ar fiziskām aktivitātēm. Tomēr, kā jau ikvienam, arī Hlojai patīk baudīt dažādus gardumus.

Lai varētu baudīt dzīvi un dažādus kulinārijas šedevrus, kas, iespējams, nav veselīgi, Hloja pieturas pie ļoti strikta režīma.

Viņas rīts sākas agri, jau pulksten 5:30 viņa dodas uz pirmo treniņu un tikai pēc tam ietur brokastis. Brokastīs viņa vienmēr notiesā proteīna kokteili, kuram pievienots klāt mandeļu sviests un augļi.

Pusdienās Hloja vienmēr ēd salātus, viņas iecienītākie ir ķīniešu vistas salāti. Lai maltītes būtu daudzveidīgākas, viņa vakariņās izvēlas ēst dažādas zivis un dārzeņus, klāt pievienojot ziedkāpostu biezeni.

Tāpat kā mums visiem, arī Hloja patīk našķoties ar dažādām uzkodām.

Starp ēdienreizēm viņa izvēlas našķoties ar veselīgām uzkodām, kas ne tikai remdē izsalkumu, bet sniedz organismam vērtīgas barības vielas. Visbiežāk viņa našķojas ar humusu un dārzeņiem. Visas dienas garumā viņa dzer ūdeni, kuram pievienoti klāt dažadi augļi.

Ja Hloju vakaros māc izsalkums, tad viņa ēd augļus kopā ar grieķu jogurtu.

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.