Atklāts Andželīnas Džolijas šokējošais svars

© depositphotos.com

Slavenā Holivudas aktrise un producente Andželīna Džolija acīmredzami cieš no nepietiekama svara, taču tas viņai netraucē, sacīja kāds avots The Sun.

Pēc viņa teiktā, ar 170 centimetru augumu kādreiz seksīgākā sieviete pasaulē sver tikai 44 kilogramus.

"Endžija zina, ka viņa ir ļoti kalsna," komentēja avots, "viņa arī zina, ka, ja viņa valkā kleitu, kas ir pārāk augumu atklājoša, visi runās par to, kā viņa izskatās. Viņa pati aicina cilvēkus komentēt savu svaru, valkājot kleitas, kas viņai liek izskatīties tik tievai. Šķiet, ka viņa ir izsalkusi pēc uzmanības."

Cits informators, kurš pazīstams ar aktrisi, atzīmē, ka Andželīna Džolija “mīl savu ķermeni”. "Viņai patīk to parādīt. Tāpēc viņa valkā tik seksīgu kleitu ar milzīgu šķēlumu, kā viņa to darīja Oskara ceremonijā pirms dažiem gadiem. Viņa zina, ka viņai ir brīnišķīgs ķermenis, un nebaidās to izrādīt," viņš teica.

Visi radinieki piekrīt, ka attiecību skaidrošana ar bijušo vīru Bredu Pitu ietekmēja Andželīnas Džolijas veselību. “Kad Endžija ir nervoza, viņa neēd. Tas nav labi, jo viņa jau ir tik tieva. Viņa ir no tiem, kas aizmirst paēst,” pauda avots.