VIDEO. Eksprezidents Vējonis basketbola spēles laikā izdara ko negaidītu

© Kaspars Krafts/F64

Latvijas basketbola izlases spēle vakar spridzināja. Latvijai uzvarēja Gruziju ar rezultātu rezultāts 83:55.

Šis bija ļoti svarīgs mačs Latvijai, jo tā bija Olimpisko spēļu kvalifikācijas spēle. Ja Latvija visas kvalifikācijas spēles nospēlēs tik labi kā šo maču, Latvijas basketbola izlase pēc 88 gadu pārtraukuma atkal piedalīsies Olimpiskajās spēlēs.

Spēles laikā emocijas sita augstu vilni. Tām nepretojās arī bijušais Latvijas prezidents Raimonds Vējonis, kurš spēli skatījās klātienē.

Latvijas izlasē 18 punktus guva Artūrs Strautiņš, aizvadot savu rezultatīvāko spēli izlasē. 11 punktus, septiņas atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles sakrāja Mareks Mejeris, desmit punktus un septiņas atlēkušās bumbas - Rolands Šmits, deviņus punktus guva Dāvis Bertāns, bet astoņus - Artūrs Žagars, kura kontā arī sešas rezultatīvas piespēles. Vairāk šeit.

Šovakar Latvija aizvadīs otro kvalifikācijas maču, cīnoties ar Filipīnu izlasi.

Slavenības

Psiholoģe Diāna Zande viesojas raidījumā “Kad viņas satiekas”. Sarunas laikā viņa dalās savās pārdomās par leģendāro filmu “Limuzīns Jāņu nakts krāsā”, kurā atveidoja rotaļīgo Lāsmiņas tēlu. Diāna atklāj, kā mainījusies viņas dzīve pēc filmas un ko viņa iemācījusies no Lāsmas tēla atveidošanas.

Svarīgākais