Atklāj ko negaidītu par Keitu Midltoni

© Depositphotos

Prinča Viljama sieva Keita turpina cīnīties ar vēzi. Pēdējo sešu mēnešu laikā viņa tikai vienreiz izgājusi sabiedrībā, apmeklējot karaļa parādi 2024. gada 15. jūnijā, ziņo Harper’s Bazaar.

Tagad ārvalstu medijus pāršalkusi ziņa, ka Keita Midltone varētu apmeklēt Vimbldonas 2024 tenisa turnīru.

Vimbldona sākās ar vairāku slavenību uzstāšanos tribīnēs, taču joprojām nav zināms, vai Velsas princese varētu ierasties.

Keita regulāri piedalās Londonā notiekošajā ikgadējā tenisa turnīrā, kas ir vecākais pasaulē. Tomēr šogad prinča Viljama sieva cīnās ar veselības problēmām, attālinoties no valsts pienākumiem.

Neatkarīgi no tā, vai Keita Midltone izlems apmeklēt turnīru vai ne, Vimbldonas organizatori joprojām "cer", ka viņi redzēs princesi sporta pasākumā.

"Mēs ceram, ka Velsas princese varēs pasniegt trofejas kā kluba patronese, taču viņas veselība un atveseļošanās ir prioritāte," The Telegraph sacīja All England Club priekšsēdētāja Debija Dževansa.

Keitas pēdējā publiskā uzstāšanās bija Trooping the Colour parādes laikā Londonā 2024. gada 15. jūnijā, kas bija viņas pirmā oficiālā uzstāšanās kopš pagājušajiem Ziemassvētkiem.

Jāpiebilst, ka vēl pirms karaļa parādes Velsas princese apstiprināja savu uzstāšanos pasākumā un atzīmēja, ka viņa pievienosies karaliskajai ģimenei vairākos vasaras pasākumos. Viņa droši vien domāja arī Vimbldonu.

Svarīgākais