Kalniete atklāj, kā pārdzīvoja smagu laiku, vīram esot pēdējā slimības stadijā

© F64

Eiroparlamenta deputāte Sandra Kalniete atklāj, ka laikā, kad viņas vīram Ansim Reinhardam bija pēdējā slimības stadija, viņa rakstīja grāmatu, vēstīts Laumas Lapsas materiālā "Rakstot remdēju sāpes" izdevumā "Privātā Dzīve".

Kā atklāj Kalniete, kuras grāmata "Māte sieva. Sieva māte. Meita sieva." piedzīvotja atvēršanas svētkus, rakstīšana sakrita ar laiku, kad viņas vīram bija pēdējā slimības stadija.

"Un pabeidzu pēc viņa aiziešanas. Tie bija ļoti grūti gadi. Grāmata man savā ziņā palīdzēja pārcelties citā pasaulē, jo rakstot domāju par varoņiem, notikumiem, meklēju pareizos vārdus. Tas mani stiprināja, palīdzēja koncentrēties uz ko citu - varēju kaut nedaudz aizbēgt no realitātes," pauda Kalniete.

Kalnietes vīrs pēc smagas slimības devās mūžībā 2023. gada 20. aprīlī.

Slavenības

Seriāls "Draugi" tika filmēts 90. gados un 2000. gadu sākumā. Tas ir daudzu pasaules iedzīvotāju iecienīts komēdijseriāls. Tajā filmējušies tādi slaveni aktieri kā Dženifere Anistone, Līdza Kudrova, Metjū Perijs, Deivids Švimmers, Kortnija Koksa, Mets Leblāns. Seriāls bija par šo sešu draugu draudzību, taču bez galvenajiem aktieriem, šajā seriālā parādījās arī citas slavenības.