Latvijas TV dīva pēc piedzīvotām šausmām Vecrīgā brīdina citus

© F64

Latvijas TV seja un Biznesa augstskolas "Turība" lektore Liene Bērziņa sociālajos tīklos dalījusies ar nepatīkamu atgadījumu, ko nācies piedzīvot vienā no Vecrīgas tuneļiem, un brīdina citus.

Liene stāsta, kā gandrīz kļuva par zagļu upuri.

"Tu nolem šodien braukt ar vilcienu, kurš neatnāk, brauc ar citu, piestāj stacijā Rīga, mierīgu prātu dodies uz darbu - ok, bišku nokavēsi, bet nekas, galā tiki - viss forši. Tad, ejot cauri tunelim, gandrīz jau uzkāpjot pa trepēm Vecrīgas pusē (no Stacijas uz kanālu), sajūti, ka it kā Tevi kāds pavelk uz atpakaļu - tu pagriezies un Tev tieši aiz muguras, roku līdz elkonim Tavā mugursomā iebāzis stāv jauns, tumsnējs nelietis, kuram blakus stāv vēl viena tāda pati, tikai sieviešu dzimtas pārstāve un sāk krieviski lamāties ar piecstāvīgajiem tā, it kā mēs būtu mainītās lomās un es mēģinātu apzagt viņus.

Viņam nepaveicās, jo sajutu viņa darbošanos, bet tikai noslēdzošajā posmā, kad roka bija somā un maku atvēra, bet nepaspēja paņemt neko - somas atvēršanu gan nejutu, to viņš izdarīja pagalam meistarīgi.
Nēsājiet somas uz vēdera! Pēcgarša diezgan pretīga! Man šķita, ka šitā vairs nedara, visur kameras un Rīgas pašvaldības policija - ak, naivā!" stāsta Liene.
Viņa piebilst, ka nesanāca iemūžināt zagļus foto.
"Abi kalsnas miesas būves, vīrietis pagarš, meitene ap 1.65/1.70 tumsnēji, runāja tikai krieviski, abiem plecu somas pa diognāli, vīrietim gaišs T-krekls."

Svarīgākais