Bankrotējis olimpiskais čempions, talantīgs sportists; viņš spiests pārdot iegūtās medaļas

© unsplash.com

Četrkārtējais olimpiskā zelta ieguvējs riteņbraukšanā Bredlijs Viginss nonācis neapskaužamā situācijā. Viņš spiests pārdod savas iegūtās medaļas un trofejas, raksta "The Sun".

Olimpiskais čempions, Tour de France uzvarētājs piedzīvojis bankrotu un dzīvojis automašīnā, kura tagad ir viņam atņemta.

Sportistam tuvu stāvošas personas medijiem atklājušas, ka sportistam tika piedāvāts bartera darījums. Viņam tika piešķirsts VW furgons, kuru viņš varēja izmantot bez maksas, ja vien viņš regulāri sociālajos medijos publicēs reklāmas ierakstus. Sportists kādu laiku padzīvoja greznajā furgonā, taču viņam tas tika atņemts, jo Bredlijs nepildīja solījumu - neievietoja saturu savos sociālajos medijos.

Kā izrādās, tad Bredlijs bija devies nezināmā virzienā ar glauno automašīnu un tās īpašniekiem nācās izmantot īpašu izsekošana ierīci, lai automašīnu atrastu. Kemperis bija novietots kādā fermā, tas bija sliktā stāvoklī jeb pilns atkritumiem.

Bredlijs reiz tika novērtēts ar 13 mijoniem britu mārciņu, taču tagad viņš ir zaudējis visu. Viņam ir pasludināts bankrots. Sportistam ir atņemta māja un viņam ir izveidojies 1 000 000 mārciņu liels parāds. Olimpisko zelta medaļu ieguvējs pārdevis lielāko daļu savu medaļu un riteņbraukšanas ekipējuma, lai varētu izdzīvot.

Šobrīd sportists apmeties pie draugiem.

Tiek uzskatīts, ka finansiālās problēmas Bredlijam sākās 2020. gadā pēc tam, kad viņš izšķīrās no sievas Ketas.

Slavenības

Alberts Bels publisko un privāto dzīvi strikti nodalījis un presei tajā ielūkoties nebija ļauts, raksta žurnāls "Privātā Dzīve". Alberta Bela meita Baiba žurnālam atklājusi vēl nezināmo par leģendāro rakstnieku.

Svarīgākais