"Brutāla izvarošana ir agresīva!" Magone sadusmojas par viņai izteikto kritiku

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigznes Magones Liedeskalnas sētā valda nesaskaņas - mūziķis Kapteinis Reinis, atbraucot talkot, ātri vien saprot, ka Magones istabās valda milzu nekārtība, turklāt tam visam pa vidu drēbju kalnos tiek atrasti arī kaķa izkārnījumi.

Tas izraisa skarbākas domstarpības starp talciniekiem un pašu Magoni. Bardaka sajūtas mūziķi tik ļoti iespaido, ka uz līdzenas vietas tika sacerēta pat dziesma!Vēlāk, kad talkas dalībnieki pusdieno pie viena galda, Kapteini Reini sadusmo kārtējās Magones atrunas. Viņai svarīgāk esot iekopt pagalmu un parūpēties par dzīvniekiem, turklāt Magonei nav pa prātam, ka kāds viņu māca. “Pēc šīs loģikas mums visiem vajadzētu kakāt pamperos, jo, ko tu man māci dzīvot?” neizpratnē par Magones nolaidību ir mūziķis. “Es runāju no personīgās pieredzes. Arī man dzīvoklis bija pilnīgā dir*ā, tā kā Magonei apmēram. Kad sāku kaut ko izmest ārā, uzreiz jutos labāk!”

Tiesa, Magones draudzene un viņa pati Kapteiņa Reiņa kritiku nemāk uzņemt. “Brutāla izvarošana ir agresīva!” uzskata šovu zvaigzne. Viņai pievienojas draudzene: “Man tas šķiet ļoti uzbrūkoši, jo to visu var pasniegt skaistāk. Ir jādomā arī par to, ka tu runā ar sievieti! Viņa ir emocionālāka un jūtīgāka.”

Dažās situācijās nav citu variantu, uzskata Kapteinis Reinis. Reiz bijusi kāda meitene, kuru viņš neesot saticis gadu. “Kad satikāmies, viņa izskatījās nodzērusies. Staigājām, staigājam un viņa prasa, vai nevarētu palikt pie manis pa nakti. Teicu: “Tu izskaties pēc mau*as, baigi nodzērusies!” Loģiski, ka viņa man iemeta pudeli sejā un aizgāja prom, taču pēc mēneša uzrakstīja, ka man bija taisnība. Tas nostrādāja!” atminas mūziķis.

Svarīgākais