Mūrniecei paliek baisi no ieraudzītā Jūrmalā

© Ģirts Ozoliņš/MN

Bijusī ministre un uzņēmēja Linda Mūrniece sociālajos tīklos dalījusies ar nelāgu pēcgaršu, kas radusies pēc Latvijas kūrortpilsētas Jūrmalas apmeklējuma.

Mūrniece Jūrmalu nosaukusi par "īstu krievu galvaspilsētu".

"Jūrmala ir īsta krievu galvaspilsēta. Varbūt kāds latvietis pa burzmai kaut kur bija, bet aurojoši krievi ar aurojošu krievu mūziku tumbiņās viņus pārkliedza. Kaut kāda paralēlā baisā realitāte," soctīklos raksta uzņēmēja.

Tikmēr komentāros cilvēkiem dažādi viedokļi - kāds piekrīt Mūrniecei un atklāj, ka šī iemesla dēļ uz Jūrmalu nebrauc, kāds uzskata, ka Lindai tomēr nav taisnība.

"Nav nekāda krievu galvaspilsēta. Apkārt dzirdu tikai latviešu valodu. Nevajag speciāli meklēt kaut kādus krievu apmeklētos krogus. Un vajag runāt tikai latviski."

"Ļoti nekorekti izdarīts secinājums par Jūrmalu. Izklausās, ka bijāt iemaldījusies konkrētā vietā (nevietā). Vai izlase bija pietiekami liela, lai izdarītu secinājumu par 60tk lielu ģenerālo kopu?"

"Šī iemesla dēļ Jūrmalā neesmu bijis jau vairākus gadus un spriežot pēc Jūsu ieraksta, nekas tur nav mainījies un tā arī joprojām nav vēlmes nav doties. Cik tas viss ir skumji!"

"Šovasar Jūrmala ir lietuviešu galvaspilsēta."

"Es pagājušovasar vairākas dienas tur pavadot, sajutos tāpat."

Slavenības

TV un radio dīva Baiba Sipeniece-Gavare Evijas Kalnbērzas materiālā "Braucot pa Daugavu, atzīstas blēņās" izdevumā "Privātā Dzīve" pastāstījusi, ka saņēmusi darba piedāvājumu no TET televīzijas.

Svarīgākais