Jau vairākas dienas komā. Amuna Davis aicina ziedot savam draugam, kuru notrieca uz gājēju pārejas

© Ekrānšāviņš

Influenceris Amuna Davis “Instagram” ziņo par sava drauga Jāņa (zināms kā dragkvīna Janīna) nelaimi – viņu uz gājēju pārejas notriekusi automašīna.

Kā saviem sekotājiem stāsta Amuna Davis, šobrīd Jānis smagā stāvoklī atrodas slimnīcā un ārsti cīnās par viņa dzīvību. Viņš atrodas komā. Amuna Davis lūdz atsaukties notikuma aculieciniekus, jo situācijā ir daudz neskaidrību. Līdz šim jau atsaukušies divi nelaimes liecinieki. Jāņa draugs arī lūdz ziedot.

"Ziedojums Jānim - LV18PARX0012183813000 - Dāvis Ķimenis - Pamatojums (Ziedojums ) .No sirds aasakos ikvienam kurś iesaistās un palīdz, aizdomājas, aizslūdz par Jāni. Aicinām ziedot Jānim (Janīnei ) sakarā ar 15. jūnija nelaimes gadījumā - Jāni notrieca automašīna. Pašlaik Jānis atrodas komā, bez veselības stāvokļa uzlabojumiem. Viss tagad ir Jāņa, Dieva un ārstu Rokās. Mēs kopā varam parūpēties, lai viņš varētu atgriezties dzīvē un turpināt ārstēšanos," raksta Amuna Davis.

Amuna Davis arī uzzinājis, ka Jānis neilgi pirms 7.00 no rīta paņēmis “Bolt” skūteri, nobraucis pārdesmit metru un pēc nepilnām 20 minūtēm kāds ir atslēdzis viņa skuteri: “Mēs nesaprotam, vai viņš pats ir noslēdzis to skūteri, vai kāds viņam noslēdza to skūteri.”

Ekrānšāviņš

Svarīgākais