80 gadus vecā Zavorotņukas māte pārdzīvojusi vīra, dēla un meitas nāvi

© Reuters/Scanpix/LETA

Valentīna Zavorotņuka savu vienīgo meitu apglabāja 1. jūnijā. Teātra aktrise iepriekš pārzīvojusi vēl divu tuvu cilvēku nāves.

Anastasijas Zavorotņukas māte ir labi pazīstama teātra mīļotājiem.

Jurijs Zavorotņuks, kurš strādāja par televīzijas režisoru, nomira no smagas slimības 2014. gadā. Četrus gadus vēlāk nomira Valentīnas vienīgais dēls, Svjatoslava nāves cēlonis bija peritonīts. Vīrietis bija 52 gadus vecs, raksta TheVoiceMag.

Anastasija nomira 53 gadu vecumā pēc piecus gadus ilgas cīņas ar smadzeņu vēzi. Anastasijas sirds apstājās maija beigās. Televīzijas raidījumu vadītājs Otars Kušanašvili atzina, ka baidās par 80 gadus veco Valentīnu. “Valentīna Borisovna pārdzīvoja sava vīra, dēla un tagad arī meitas nāvi. Vai varat iedomāties, ar kādu svina nastu dzīvo šī trauslā sieviete... Kā mūsu mātes spēj paciest sāpes, kas viņām sit un sit bezgalīgi?..,” atzīmēja TV raidījumu vadītājs.

Slavenības

"Man arī kas sakāms par braukšanas kultūru Latvijā - nedēļas nogalē sanāca pabraukt lielāku gabalu ar riteni, tajā skaitā pa lauku ceļiem. Vismaz divas trešdaļas autobraucēju samazināja ātrumu līdz teju kājāmgājēju, lai mums ir ko elpot un mazāk to putekļu," mikroblogošanas vietnē "X" raksta rakstnieks Jurģis Liepnieks.

Svarīgākais