"Kad liekas, ka zemāk nav kur krist..." sabiedrība šūmējas par iespējamo kultūras ministres amata kandidāti

© Ekrānšāviņš

"Progresīvie" kultūras ministra amatam varētu virzīt līdzšinējo Kultūras ministrijas (KM) parlamentāro sekretāri Agnesi Lāci, liecina aģentūras LETA rīcībā esoša neoficiāla informācija.

Par Lāces kandidatūru "Progresīvo" valdes un frakciju sēdē lems plkst.12.

Kā ziņots, kultūras ministre Logina nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā.

Internetā pieejamā informācija liecina, ka Lāce ir kādreizējā sabiedriskās politikas centra "Providus" vadošā pētniece migrācijas un integrācijas jomā.

Tikmēr vietnē "X" jau sākusies viedokļu vētra par iespējamo kandidāti.

"Kad liekas, ka zemāk nav kur krist, var iekrist lāču bedrē," secina Rita.

Bruņinieks: Tā nav tā, kura gribēja, lai aizmirstam un beidzam žēloties par okupāciju utt.?

"Tas ir "Progresīvo" jājamzirdziņš, amatos salikt pēc iespējas neatbilstošākus, ar nozari nesaistītus cilvēkus, vēlams, vāji prokrieviski maskētus un visu pasaules trūkumcietēju iekļaujošus? Vienīgais viņas sakars ar kultūru ir pazīšanās ar Loginu?" raksta Normunds Namnieks.

"Agnese Lāce būs slīpētāka un bīstamāka par iepriekšējo neprašu. Kurss nemainīsies - pilnīga Latvijas kultūras, vēsturiskās atmiņas, latviešu valodas destrukcija. “Progresīvie” ir pret Latvijas valsti. Tā ir partija saskaņa modernos tērpos un protoša angļu valodu. Kangari," uzskata žurnālists Krišjānis Kļaviņš.

"Jā, Lāce būs daudz bīstamāka par Loginu. Virziens, protams, tas pats - latviskuma iznīdēšana. tikai ar gudrākiem ieročiem. kā te viens mans draugs teica: no loginas bēgām, uz lāci uzrāvāmies," piekrīt žurnāliste Elita Veidemane.

Slavenības

Bijušais Itālijas futbolists Roberto Baggio nesen tika aplaupīts savās mājās. Incidents notika pagājušās nedēļas ceturtdienā, valsts ziemeļu pilsētā Vičencā, ziņo sporta ziņu vietne ESPN.