Cilvēki līksmo par Loginas lēmumu

© Ģirts Ozoliņš/MN

Līdz ko publiski parādījās ziņa, ka kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, vietnē "X" sāka birt laužu viedokļi par šādu lēmumu.

Irēna: Urrā!
Ilze: Šim lēmumam bija jānāk agrāk. Tu nevienā brīdī šo amatu nevilki. Un paveikts arī nekas nav. Visa enerģija tika veltīta divvalodības sargāšanai un razborkām JVMA.
Selenia: Paldies Dieviņam! Tik daudz nejēdzību sastrādāts, bet vismaz viens pareizais lēmums pieņemts.
Arvis: Paldies Dievam, viens komunists mazāk! Sprūds jau arī ziepē sandales, vai vēl ne?
Maira: Nedēļa iesākās ar labām ziņām!
Ervīns: Pro soliņš garš - ieliks kaut ko vēl sliktāku.
Dace: Logina atkāpjas no kultūras ministres amata. Paldies, Dievam!
"Loginas demisija ir patīkama ziņa, bet darbu būtu jāizbeidz visai valdībai. Nevaram atļauties vāju valdību šādos ģeopolitiskos apstākļos. Jau drīzumā valdības atkāpšanos pieprasīs sabiedrība, kad publiski tiks atklāti plāni - kā tiks griezti izdevumi un celti nodokļi," raksta politiķis Jānis Dombrava.

Krišjānis: Pietiekami ilgi ņirgājās par Latvijas kultūru, mūsu vēsturisko piemiņu, nostiprināja krievu valodas lomu, izshēmoja “Stūra mājas” pārdošanu un daudz citu, ko vēl nezinām. Pienāks diena un Logina atbildēs par visu.

Elvis: Beidzot. Cilvēks ne tur ielikts tomēr bija.

Jau ziņots, ka Agnese Logina ministres amata pienākumus beigs pildīt 17.jūnijā.

A. Logina norāda, ka nozarē ir sāktas svarīgas reformas. Kultūras ministre uzsver, ka viņai bija liels gods un atbildība kalpot Latvijai un tās iedzīvotājiem.

Svarīgākais