VIDEO. Liene Ušakova pirms iepazīšanās ar Jura vecākiem sakašķējas

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Šovā “Slavenības. Bez filtra” pirmo reizi satiekas Lienes Ušakovas un viņas mīļotā Jura Zundovska ģimenes, tāpēc viņa ir iegādājusies baltu kleitu vairāk nekā 200 eiro vērtībā. Lai arī šī ir nozīmīga diena, stress dara savu un pavisam ātri pāra emocijas kulminējas ar savstarpējām domstarpībām un kārtīgu kašķi...

Izrādās, ka Juri pamatīgi nokaitinājusi stāvvietu situācija Rīgā: “No rīta biju uz treniņu, kad braucu atpakaļ, nebija, kur nolikt mašīnu, tāpēc nācās riņķot apkārt kvartālam vairākas reizes!” Kamēr Liene uzdod jautājumus par to, kāpēc viņam ir tik slikts garastāvoklis, tas Juri manāmi kaitina, liekot pat izteikt frāzi, ka viņi vispār vairs var nerunāt.

Kad abi nonāk kādā Rīgas restorānā un satiek Jura ģimeni, strīds ātri vien paliek otrajā plānā. Drīz vien ierodas arī Lienes mamma, kura steidz iepazīties ar visiem. “Labdien, mīļā omīte!” tā Lienes mamma, pirmo reizi satiekot Jura vecmammu.

Tas aizkustina Lieni, kura turpat apraudas. “Man visu laiku jāraud, es vienkārši esmu pārāk emocionāla. Tas laikam ir vecums, es nezinu. Agrāk es aukstasinīgāk skatījos uz lietām!”

Kad visi apsēdušies pie galda, tam seko ilgstošs un neveikls klusums.. Vai tiešām šāda bija plānota abu ģimeņu iepazīšanās?

Svarīgākais