Rūta Reinika-Preisa šokā par kādu koncertu; līdzcilvēkiem līdzīgas sajūtas

© MN

Radošā producente, dzejoļu autore projektā "Ričijs Rū" Rūta Reinika-Preisa vietnē "Facebook" paudusi savu sašutumu par kādu koncertu.

"Izrādās, mūsdienās dziedāt par kokaīnu un dzimumaktiem var arī 10gadnieki.

Pieņemu, ka komponistiem nav bērnu, citādi es to vispār nesaprastu. Nav runa par to, ka vecie iet pret jaunajiem un mēs tak arī klausījāmies jaunībā tādas grupas. Klausīties mājās, mašīnā, ballītēs var jebko, bet, kad uzliek kaut ko tādu uz lielās skatuves, vecāki maksā par biļetēm, tad tas pasaka bērniem - viss cool, tā mēs runājam, tā mēs darām - šņaucam, pūšam, pi..am un sūtam visus atviegloties. Varbūt esmu pamatoti satraukusies par to, kur ejam un kādas vērtības šādā veidā tiek normalizētas, bet varbūt tiešām esmu jau cita paaudze un neko nesaprotu. Kā jūs to redzat? Vai kāds vispār to pārrauga? Kurš saskaņo tādu publiska pasākuma saturu? Vai ir vecuma ierobežojums?" taujā Rūta Reinika-Preisa. Klāt pievienots arī video, taču, tā kā tur redzami nepilngadīgie, portālā to nepublicējam.

Edgars: Man ir kauns skatīties, kā meitenes skaļā rīklē bļauj līdzi tos vārdus.

Elīna: Šis ir traki.

Zane: Nesaprotu, kā kaut kas tāds tiek publiski pieļauts… kaut gan, ņemot vērā šī gada Eirovīziju, vairs ne par ko laikam nav jābrīnās.

Sanita: Manuprāt, tur vajadzēja vecuma ierobežojumu uzlikt, vai izņemt šo dziesmu no saraksta, mani arī uztrauc, kādas vērtības tiek nodotas jauniešiem ar šo dziesmu. Es noteikti nebūtu priecīga, ja man bērns, pusaudzis, to uztvertu kā normu.

Linda: Uz kurieni mēs ejam? Man šo klausoties ausis sāka sarulēties trubiņās, un vēl maksāt naudu par šo... es laikam līdz galam kaut ko nesaprotu un esmu izaugusi laikam ne tajā laika joslā un laikā!

Agnese: Kaut kāds vājprāts!

Svarīgākais