Glorija Grevcova uzkopj teritoriju un veic iekštelpu darbus

© Romāns Kokšarovs/F64

Bijusī Saeimas deputāte Glorija Grevcova izcietusi sodu, kas viņai bija piespriests par nepatiesu ziņu sniegšanu Centrālajai vēlēšanu komisijai, vēstīts Laumas Lapsas materiālā "Kopa teritoriju un strādāja iekštelpu darbus" izdevumā "Privātā Dzīve".

Kā stāsta Glorija, darba devējs nevēlējās, lai viņa atklāj vietu, kur strādāja, taču visas 160 stundas viņa pavadīja, veicot iekštelpu darbus un teritorijas uzkopšanu. Uz darbu viņai vajadzējis ierasties sešos no rīta, bet prom varēja doties pēc diviem dienā.

Tagad, kad visi sodi ir izciesti un Eiropas Parlamenta vēlēšanas ir aizvadītas, viņa plāno doties atpūsties uz dzimto Latgali. Viņa vēlas to paspēt izdarīt līdz nākamajām vēlēšanām un gaidāmajai krimināllietai.

Slavenības

Raidījuma "Ģimene burkā" dalībnieki Graudiņi turpina atpūtu, un vecāki ir nolēmuši pavadīt kādu laiku arī bez bērniem. Lai arī cik jaukas nebūtu brīvdienas, ir jāatgriežas skarbajā realitātē. Izbaudot nesteidzīgu pastaigu Lietuvas kūrortpilsētā Palangā, Kerkira paziņo savam vīram Edgaram savas grandiozās nākotnes ieceres.