Didrihsone: Šis ir mans labākais augums, un es reāli ķeru kaifu

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Pašmāju šovā “Slavenības. Bez filtra” Elīnu Didrihsoni domas par otro grūtniecību nepamet arī krāšņajā Dubaijā. Lai gan sapnis par kuplāku ģimeni ir liels, veselības problēmas to īstenot neļauj vēl aizvien.

Elīna neslēpj, ka ir saņēmusi norādījumus no ārstiem, ka viņas zemais svars varētu būt traucējošais faktors otrā bērna ieņemšanā. “Daudzi saka “tad, kad biji pufīgāka, tad bija pat smukāk”. Ir viegli pateikt kādam, ja būsi lielāka, citiem patiksi vēl vairāk. Patiks viņiem, bet nepatiks man! Šis ir mans labākais augums, un man tas patīk. Es reāli ķeru kaifu. Man dzīvē nekad tā nav bijis, ka man tas ir tik viegli. Agrāk es ļoti mocījos, bet tagad es neesmu badā, visu laiku varu ēst, aizeju gulēt bez kurkstoša vēdera. Esmu atradusi savu zelta vidusceļu, un man patīk mans augums,” tā Elīna.

Tāpat viņa atklāj, ka, viņasprāt, vislielākā problēma ir nevis viņas svars, bet stress, ar kuru centīsies tikt galā un skatīsies, vai izdodas palikt stāvoklī: “Ja nē, tad pieņemties svarā būs ļoti viegli. Lai pieņemtos par 4 kilogramiem, man ir jāēd pusfabrikāti, bet es negribu, lai mans dzīvesveids kļūst tāds.”