Teju šokējošs pavērsiens Elīnas Gluzunovas attiecībās

© Vladislavs Proškins/F64

Dziedātāja un šovu zvaigzne Elīna Gluzunova informē, ka beidzot pielikusi punktu attiecībām ar Artjomu, kas viņai ar bērniem sagādājis šokējošu pārbaudījumu, vēstīts Vitas Zvaigznītes materiālā "Vīra arests pieliek punktu attiecībām" izdevumā "Kas Jauns".

Jau iepriekš vēstījām, ka Gluzunova dalījusies ar sāpīgām atklāsmēm sociālajos tīklos. Spriežot pēc ieraksta vietnē "Instagram", Gluzunova runāja par šķiršanos.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", tikmēr interneta ārēs izplatījās vēsts, ka Elīnas dzīvesbiedrs, ar kuru dziedātāja šķīrās ne reizi vien, bet tad atkal sagāja kopā, iekūlies neapskaužamā situācijā - viņu aizturējuši policisti par nelikumīgām darbībām, bet ģimenes dzīvesvietā veikta kratīšana.

Uz komunikāciju ar žurnālistiem Elīna neizgāja, uzzinot, kas zvana, momentā darīja zināmu, ka “komentāru nebūs”.

Tomēr piektdien Gluzunova kļuva pielaidīgāka, portālam apollo.lv apstiprinot, ka baumās esot zināma patiesība. “Viņš tika arestēts, aizturēšanas laikā viņš pārvietojās ar manu automašīnu, tā tika uz laiku konfiscēta, mūsu dzīvesvietā notika kratīšana. Šī bija nepatīkamākā daļa, jo starp policijas darbiniekiem un suni bija arī mūsu bērni, kuriem nācās šo piedzīvot, jo procesa laikā nedrīkstējām pamest mājokli,” atklāja Elīna.