Jaunā intervijā Selīna Diona atklāj savas slimības briesmīgos simptomus

© depositphotos.com

Slavenā kanādiešu dziedātāja Selīna Diona sniedza savu pirmo interviju vairāku gadu laikā, kurā viņa pastāstīja par savu cīņu ar neārstējamu slimību – rigiditātes sindromu.

56 gadus vecā dziedātāja pastāstīja, kā jūtas neārstējamās slimības dēļ. Zīmīgi, ka dziedātājai ir grūti runāt, un viņas svars strauji samazinās.

“Tas ir tā, it kā kāds tevi smacētu. Tas ir tā, it kā tev kāds spiestu kaklu,” savus mēģinājumus dziedāt ar savu slimību komentēja Selīna. Diona pastāvīgi jūt krampjus, kas ietekmē ne tikai viņas balsi, ziņo "Thevoicemag".

Dziedātāja skaidroja, ka viņai var būt šādas spazmas vēdera dobumā, ribās un mugurkaulā. “Ja es eju, manas kājas, šķiet, iestrēgst šajā stāvoklī, un, ja es gatavoju, man salst arī rokas un pirksti. Tas ir tā, it kā krampji bloķē manu ķermeni,” intervijā laikrakstam "Today" sacīja māksliniece. Kādu dienu šādu krampju dēļ Selīna gandrīz salauza ribas, jo sāpes bija tik spēcīgas, ka tās bija gandrīz neiespējami kontrolēt.

Pagājušā gada decembrī ārsti Selīnai Dionai konstatēja smagu neiroloģisku slimību. Māksliniece ļoti reti parādās sabiedrībā. Viņa atcēla savu lielo turneju un reti parādās sociālajos tīklos. Tajā pašā laikā dziedātāja nezaudē cerību, ka viņa turpinās dzīvot parastu dzīvi, cik vien iespējams.

Svarīgākais