VIDEO. Venta izdarības upē šokē viņa sievu

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Šova “Ģimene burkā” dalībnieki Vents un Elīna Strautmaņi ir devušies pelnītā atpūtā pie dabas. Laivojot pa upi un nakšņojot mežā, pāris ne tikai uzlādējas un atgūst spēkus darbiem, bet arī beidzot pavada laiku nesteidzīgās sarunās, kurām ikdienas rutīnā neatliek laika.

“Mēs braucām, baudījām viens otru, dabu, baudījām to, ka neviena apkārt nav. Dzīvnieki, zivis, putni, tas bija vienkārši kaut kas unikāls,” par piedzīvojumu priecājas Vents Strautmanis. Pēc ilgāka laika, kas pavadīts laivā airējot, pāris nolemj piestāt krastā, lai papusdienotu. Taču izkāpjot no laivas, Vents paziņo, ka viņš vispirms nokārtos dabiskās vajadzības ūdenī: “Tagad jāpačurā. Cik silts ūdens palika!” Tikmēr Elīna ir nedaudz šokēta par dzīvesbiedra izdarībām. “It kā tu nečurātu ūdenī!” savu rīcību steidz aizstāvēt Vents.

Sēžot pie pusdienu galda, abi aizrunājas par to, ka Vents nemaz nezina, kurā datumā Elīnai ir dzimšanas diena: “Nu kā, augustā! Katru gadu augstā tev ir dzimšanas diena!” Izrādās, ka viņam arī nav ne jausmas, kad viņa meitām ir dzimšanas dienas. “Es vispār nesaprotu, kāpēc man tiek pārmests šis fakts, ka es neatceros bērnu datumus vai vēl kaut ko. Vecos laikos, kad vectēvs nāca mājās, visi bija priecīgi, ka viņš atcerējās, ka viņam vispār ir bērni. Kur nu vēl datumi! Toties es zinu, ka man ir divi bērni un Elīna,” tā Vents Strautmanis.

Slavenības

Eiroparlamenta deputāte Sandra Kalniete atklāj, ka laikā, kad viņas vīram Ansim Reinhardam bija pēdējā slimības stadija, viņa rakstīja grāmatu, vēstīts Laumas Lapsas materiālā "Rakstot remdēju sāpes" izdevumā "Privātā Dzīve".

Svarīgākais