Atklāta dīvaina zīmīte, kurā Keita Midltone lūdz palīdzību

© depositphotos.com

Derens Brauns, britu burvis, kurš ieguva slavu pēc TV šova Mind Control 2000. gadā, pēkšņi nokļuvis uzmanības centrā, kad uzmanība tika pievērsta viņa decembra ierakstam sociālajos tīklos par Keitu Midltoni, ziņo Newsweek.

Pagājušā gada decembrī Velsas princis un princese viesojās Royal Variety, kur Brauna skatuves izrāde Unbelievable bija daļa no priekšnesuma. Karaļpāris pārmija dažus vārdus ar Derenu, un 14. decembrī Brauns savā Instagram ierakstīja, ka pāris tikšanās laikā ar viņu bijis neticami mīļš un apbrīnojams.

“Starp citu, kad viņa paspieda manu roku, Keita manā plaukstā iespieda nelielu salocīta papīra gabaliņu. Paskatījos vēlāk - iekšā bija rakstīts tikai viens vārds - “Palīdziet”. #DāmaEdna,” rakstīja britu burvis.

Lai gan šis ieraksts bija nedaudz noslēpumains, tas neizraisīja daudz diskusiju un pat lika lietotājiem pasmieties. Taču pēc tam, kad martā kļuva zināms par Velsas princeses slimību un viņa pazuda no sabiedrības redzesloka, internets gluži vai tika pārpildīts ar sazvērestības teorijām. Daži sociālajos tīklos rakstīja, ka burvju mākslinieka ieraksts nav joks. Bija tie, kas vainoja Braunu par to, ka viņš neiejaucās, lai palīdzētu Keitai.

Nonāca tiktāl, ka burvju mākslinieka menedžeris bija spiests paskaidrot visu presei. Viņš norādīja, ka tā ir atsauce uz dāmas Ednas Everedžes Austrālijas komiķa Barija Hamfrisa atveidotā slavenā tēla, pagātnes joku.

“Tā bija atsauce uz Dāmas Ednas joku, tāpēc Derens beigās pievienoja atzīmi “#DameEdna”. Pirms dažiem gadiem kādā intervijā Everedže pajokoja, ka karaliene viņai iedevusi zīmīti ar lūgumu palīdzēt. Derenam bija ļoti apburoša pieredze, sveicot Velsas princi un princesi, un viņš redzēja, ka viņiem piemīt izcila spēja likt cilvēkiem justies ļoti ērti. Derenam tā bija pirmā tikšanās ar karalisko pāri, un viņš bija tikpat lielā sajūsmā, kā visi pārējie."

Slavenības

Seriāls "Draugi" tika filmēts 90. gados un 2000. gadu sākumā. Tas ir daudzu pasaules iedzīvotāju iecienīts komēdijseriāls. Tajā filmējušies tādi slaveni aktieri kā Dženifere Anistone, Līdza Kudrova, Metjū Perijs, Deivids Švimmers, Kortnija Koksa, Mets Leblāns. Seriāls bija par šo sešu draugu draudzību, taču bez galvenajiem aktieriem, šajā seriālā parādījās arī citas slavenības.