VIDEO: "Pēc briesmoņa izskatos." Tiktokere amizanti "iznes cauri" Lauri Reiniku

© f64.lv, Ģirts Ozoliņš

Digitālā satura veidotāja Ilze Dobele jeb do.ilze izjokojusi slaveno pašmāju dziedātāju Lauri Reiniku.

Ilze vietnē "TikTok" dalījusies ar amizantu video, kā izjokojusi dziedātāju Lauri Reiniku.

Filmējot video, Ilze māksliniekam vaicā, lai viņš pastāsta, kā abi iepazinušies.

Dziedātājam nezinot, Ilze, uzņemot video, izmanto filtru. Ar šī filtra palīdzību tiek mainīti sejas vaibsti, mainās acu novietojums jeb distance starp tām, kas uzreiz liek sejai izskatītes pavisam citādi, mazliet komiski.

Aicinot atbildēt uz uzdoto jautājumu, Lauris Reiniks pamana, ka viņa seja izskatās kaut kā nedabīgi.

Lauris Reiniks vaicāja: "Kāpēc es tik jocīgi izskatos?" Viņš, vēl neko nenojauzdams, centās savu izskatu uzlabot ar brillēm. "Es labāk brilles uzlikšu, pēc briesmoņa izskatos." Ilze bija uzstājīga un aicināja tās noņemt. Lauris Reiniks bija samulsis. "Kāpēc es tā izskatos, kas tev ar to kameru? [..] Man ir liela piere, bet kāpēc man tik... Pēc kaut kādas butes es izskatos, kaut kādas zivs."

Lauris Reiniks bija neizpratnē par savu izskatu, bet ātri vien atskārta, kas notiek. Viņš saprata, ka video filmēšanas laikā tiek izmantot filtrs, un pasmējās.

"TikTok" vietnes lietotāji bija sajūsmā par šo joku. Cilvēki komentāru sadaļā dalījās ar neskaitāmām smejošām emocijzīmēm.

Slavenības

Psiholoģe Diāna Zande viesojas raidījumā “Kad viņas satiekas”. Sarunas laikā viņa dalās savās pārdomās par leģendāro filmu “Limuzīns Jāņu nakts krāsā”, kurā atveidoja rotaļīgo Lāsmiņas tēlu. Diāna atklāj, kā mainījusies viņas dzīve pēc filmas un ko viņa iemācījusies no Lāsmas tēla atveidošanas.

Svarīgākais