Didrihsonei no Francijas un Itālijas vemt gribas; viņa kā atpūtas vietu atzīst Dubaiju

© Ekrānšāviņš

Šovā “Slavenības. Bez filtra” vērojams, ka Didrihsonu ģimene devusies uz Dubaiju nosvinēt Naura trīsdesmito dzimšanas dienu. Viena no izklaidēm ir brauciens ar jahtu.

Kādā brīdī, kad Elīna beigusi strādāt, Nauris norāda, ka diez vai tuvākajos gados vēlēsies braukt uz Dubaiju.
“Es domāju, ka šis varētu būt mans pēdējais gad šeit, Dubaijā. Man pietiek, esmu šeit bijis vairākkārt, visu redzējis. Laiks mainīt lokāciju, ir daudzas citas vietas, ko apskatīt. Es vairs nejūtu, ka man prasās uz šejieni braukt. Varbūt pēc pieciem, desmit gadiem atbrauktu vēlreiz," atzīstas Nauris.

Tikmēr Elīna ir šokā par dzirdēto, apgalvojot, ka viņu Eiropa nesaista, labāk braukt uz pārbaudītiem galamērķiem - kā Dubaija. "Es negribētu tērēt naudu un eksperimentēt ar citām valstīm, it sevišķi Eiropā, zinot, ka tur nekas pārsteidzošāks nebūs. Es negribētu ne uz Franciju, ne Itāliju. Man vēmiens nāk, ja godīgi. Varbūt vienīgi vēl Tenerife būtu laba vieta atpūtai," uzskata Elīna.

“Ja tu man piedāvātu atbraukt vēlreiz uz Dubaiju vai pacept dāčā šašliku, es laikam izvēlētos dāču! Man tās ir lielākas emocijas. Pabūt kopā ar visu ģimeni - tas man ir svarīgākais,” pārdomās dalās Nauris.

Elīna gan domā, ka Nauris ir vienkārši sailgojies pēc mājām, tāpēc šobrīd Dubaiju iemainītu pret atpūtu vasarnīcā. "Līdzīgi bija arī Ziemassvētkos. Nauris gribēja palikt mājās, bet pēc tam sacīja, ka būtu labāk kaut kur aizbraukuši," tā Elīna.

Svarīgākais