Pašmāju šovu zvaignze Kerkira iekūlusies nepatikšanās; viņai bloķēti bankas konti

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Pašmāju šova “Ģimene burkā” dalībnieku Graudiņu ģimenes galva Edgars dodas nomazgāt ģimenes auto, un lai pakavētu laiku, lasa komentārus pie publikācijām par sievas Kerkiras dzimšanas dienu. Tie nedaudz aizķer Edgaru, un saruna par šo turpinās arī mājās ar visu ģimeni. Tomēr mājās ir aktuālāka problēma - Kerkiras parādi, kuru dēļ ir bloķēti viņas konti.

Kerkira saņēmusi vēstuli no zvērināta tiesu izpildītāja ar pagalam nepatīkamām ziņām: “Man ir atkārtoti nobloķēts konts. Man bija kavēts maksājums, mēs sazinājāmies, un viņa uzrakstīja, ka maijā jāveic tas maksājums, pretējā gadījumā izpildlietā tiks atjaunota piespiedu izpildes līdzekļu darbība.” Vēstulē redzams, ka Kerkiras parāds ir nepilni 2000 eiro.

Viņa atzīst, ka laikā, kad izšķīrusies, ilgi dzīvoju viena pati: “Un tā arī kūlos - no viena parāda uz otru. Aizņēmos naudu tekošajiem rēķiniem vai drēbēm, pārtikai. Ja atceras tos laikus, kad bija jāņem kredīti, tas bija briesmīgi. Konstanti dzīvoju stresa burbulī. Ja dārziņā bija kāda ekskursija, meitenes nemaz nebrauca, jo man nebija, ko samaksāt. Un drēbes arī mums bija vai nu atdotās vai pirkām lietotas. Nav tā, ka paņēmu kredītu un aizgāju papīpēt kaut kur.”

Slavenības

Eiroparlamenta deputāte Sandra Kalniete atklāj, ka laikā, kad viņas vīram Ansim Reinhardam bija pēdējā slimības stadija, viņa rakstīja grāmatu, vēstīts Laumas Lapsas materiālā "Rakstot remdēju sāpes" izdevumā "Privātā Dzīve".

Svarīgākais