Liene Ušakova atklāj, kā jūtas pēc intīmās plastikas

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Liene Ušakova un Juris Zundovskis šovā “Slavenības. Bez filtra” atpūšas kopā ar draugiem - kamēr stiprais dzimums mēta bumbu un apspriež vīru lietas, dāmas devušās veikt nelielus darbiņus siltumnīcā, apspriežot arī intīmas tēmas.

Kā vēstīts, pavisam nesen televīzijas skatītāju acu priekšā Liene Ušakova veica tauku atsūkšanu un intīmo plastiku. Pēc operācijas viņai tika stingri ieteikts izvairīties no fiziskas tuvības divus mēnešus. Liene nu atklāj, ka tik ilgi gan tas nav izdevies: “Mums izdevās noturēties tikai mēnesi.”

Draudzenes aizrunājas arī par ballēšanos - Liene stingri uzskata, ka pasākumi ir jāapmeklē kā pārim un jāatpūšas kopā: “Es uzskatu, ka vīrietim jābūt ne tikai mīļotajam cilvēkam, bet arī kā labākajam draugam. Līdz ar to man patīk, ka cilvēki var pavadīt kopā 24/7, bet tajā pat laikā var padzīvoties arī atsevišķi, ja viņiem ir tāda vēlēšanās.”

Tikmēr Juris, pārrunājot to pašu jautājumu ar draugu, uzskata, ka ballēties jāiet atsevišķi: “Ja ej kopā, tu visu laiku skaties un uztraucies par otru cilvēku - kur viņa dejo, ar ko dejo, skaties, vai kaut kādi veči viņai nepievērš uzmanību.”

Liene arī atklāj, ko viņa darītu, ja Juris klubā skūpstītos ar citu sievieti. Uzzini vairāk video!

Svarīgākais