Baumo, ka Agnesei Zeltiņai jaunas attiecības; kas ir šis vīrietis?

© Emīls Desjatņikovs/F64

Nesen aktrise Agnese Zeltiņa vairākkārt manīta kāda itālieša sabiedrībā. Viņi kopā pastaigājās, vakariņoja, un viņš pat devās skatīties, kā Agnese demonstrēja peldkostīmus, vēstīts Evijas Kalnbērzas materiālā "Zeltiņai jaunas attiecības?" izdevumā "Privātā Dzīve".

Zīmola Slow Beacwear jaunās peldkostīmu kolekcijas modes skatē Grand Hotel Kempinski Riga pamanīts, ka aktrisi un uzņēmēju Agnesi Zeltiņu visu laiku vēro un fotografē kāds solīds kungs. Ik pa brīdim Agnese piegāja pie viņa, sarunājās itāļu valodā, apskāva. Pasākuma viešņas zināja teikt, ka elegantais ārzemnieks esot Agneses jaunais draugs, ar kuru viņa dienu iepriekš, sadevusies rokās, pastaigājusies pa Rīgu.

Agnese neslēpj, ka ar šo vīrieti pazīstama jau ilgāku laiku. "Tagad viņš ir Latvijā, palīdzu ar kontaktiem Baltijas valstīs. Savulaik, dzīvojot Itālijā, intervēju aktieri Paskvāli Kasaliu un ar viņa starpniecību iepazinos ar režisoru Demetrio Kasili. Viņam pirms trim gadiem iznāca jauna komēdija Shocking Marriage, ko režisors labprāt gribētu izrādīt arī šajā reģionā," skaidro Agnese, piebilstot, ka abi otru atbalsta - viņa, piemēram, praktizē savu itāļu valodu.

Taujāta, vai abu starpā uzvirmojušas romantiskas jūtas, Agnese pēc pārdomu brīža teic: "Vai viņam ir jūtas, to es nezinu. Man režisors ir par vecu. Mēs esam tikai draugi."

Aktrise arī piebilda, ka Demetrio Rīgā esot bijis pirmo reizi un tagad jau devies prom.

Svarīgākais