Nauris Didrihsons vīlies savās dzimšanas dienas svinībās Dubaijā

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Pašmāju šovā “Slavenības. Bez filtra” Didrihsonu Dubaijas rezidencē liela rosība - Naurim ir trīsdesmitā dzimšanas diena, kurā tuvāko draugu un Elīnas kompānijā tiek laistas plaukšķenes un saņemtas dāvanas. Drīz vien visi dodas arī atpūtā uz jahtas.

Dodoties Naura dzimšanas dienas izbraucienā ar jahtu, Elīna ir iecerējusi pastrādāt - viņa paņēmusi līdzi sava veikala jaunās kolekcijas apģērbus un nolēmusi tos skaisti sabildēt. Tikmēr Nauris pauž nelielu vilšanos par to: “Kamēr es baudu skatu, Elīna strādā. Katram ir savs laiks un katrs izlemj, kam to veltīt.”

“Es domāju, ka šis varētu būt mans pēdējais gad šeit, Dubaijā. Man pietiek, esmu šeit bijis vairākkārt, visu redzējis. Laiks mainīt lokāciju, ir daudzas citas vietas, ko apskatīt. Es vairs nejūtu, ka man prasās uz šejieni braukt. Daudz kas ir redzēts, piedzīvots. Jā, te viss mainās, bet vaibs ir tas pats,” stāsta Nauris.

Tikmēr Elīna ir šokā par dzirdēto, apgalvojot, ka viņu Eiropas galamērķi nesaista, un ka labāk braukt uz pārbaudītiem galamērķiem kā Dubaija.

“Ja tu man piedāvātu atbraukt vēlreiz uz šejieni vai pacept dāčā šašliku, es laikam izvēlētos dāču! Man tās ir lielākas emocijas. Pabūt kopā ar visu ģimeni - tas man ir svarīgākais,” pārdomās dalās Nauris Didrihsons.

Svarīgākais