Atklāts dziedātājas Dua Lipas perfektā auguma noslēpums

© depositphotos.com

Dziedātāja Dua Lipa var lepoties ne tikai ar skaistu balsi, bet arī perfektu augumu. Kā viņai izdodas izskatīties tik lieliski? Atklātībā nācis viņas perfektā auguma noslēpums jeb, ko viņa dara, lai uz skatuves izskatītos satriecoši.

Dziedātāja Dua Lipa 5. jūnijā ar koncertu Vācija sāka savu koncerttūri. Šobrīd zvaigzne ietur īpašu diētu, lai uzturētu un saglabātu savu formu, raksta "The Sun".

Dziedātāja medijiem īsi pirms koncerttūres atklāja, ka gatavošanās tai nav viegla. "Gadu neesmu devusies lielā turnejā, tāpēc man ir jāatjauno izturība," sacīja dziedātāja.

Dua Lipas priekšnesumi vienmēr ietver arī dejošanu, tāpēc dziedātājai ir svarīgi, lai viņa būtu labā formā. "Skriešana, dejošana, dziedāšana, viss vienlaikus, lai pārliecinātos, ka varu to izturēt," skaidroja dziedātāja. Mēģinājumu laikā viņa vienmēr dejo līdzi savām dziesmām, lai pārliecinātos, ka uzstājoties, izpildot dažādas kustības, viņas balss netrīcētu.

Tāpat tiek minēts, ka dziedātāja, lai palielinātu izturību, pirms turneja trenējas dziedāt arī skrienot. Kā skaidro veselības eksperte Sāra Kampusa, tad šāds treniņš ir ļoti efektīvs veids, kā uzlabot fizisko sagatavotību. "Dziedot jūs dziļi elpojat un vingrinat muskuļus, piemēram, diafragmu, plaušas un vēdera muskuļus, kas var padarīt jūs izturīgākus. Plaušu kapacitātes palielināšana palīdzēs uzlabot vispārējo izturību, un ar laiku jūs redzēsiet, ka varēsiet skriet garākas distances."

Tāpat, gatavojoties koncertiem, Dua Lipa ievēro īpašu diētu. Viņa no uztura izslēdz divas lietas. Viņa atsakās no asas mērces lietošanas, jo tā var izraisīt skābes refluksu, kas savukārt var ietekmēt balss saites. Tāpat viņa koncerttūres laikā nelieto alkoholu.

Lielākā daļa viņas ēdienreižu satur gaļu un dārzeņus. Brokastīs dziedātāja ierasti ēd olu un augļus. Savukārt pēc aktīviem mēģinājumiem viņa našķējas ar banāniem un Indijas riekstu krēmu.

Svarīgākais