Elīnas Didrihsones dāvana izraisa Naurī smīnu

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Šovā “Slavenības. Bez filtra” Didrihsonu Dubaijas rezidencē notiek liela rosība - Naurim ir trīsdesmitā dzimšanas diena, kurā tuvāko draugu un Elīnas kompānijā tiek laistas plaukšķenes un saņemtas dāvanas. Elīnas dāvana Naurī izraisa smīnu - to viņš pavisam nejauši redzējis apmaksātu no ģimenes kopējā konta.

Naura sveikšana sākas Dubaijas noīrētajā dzīvoklī gan ar konfeti, gan svecīšu pūšanu. Elīna vīru steidz sveikt ar kādu īpašu dāvanu, taču pirms tam Naurim liek nostāties labākā apgaismojumā, lai līdzi paņemtā darbiniece varētu iemūžināt apdāvināšanu video. Ar neapbruņotu aci manāms, ka tas Nauri nedaudz kaitina.

Līdzko darbiniece ir gatava filmēt, Didrihsonu sejās pēkšņi parādās smaids un Nauris atklāj, ka jau zina, kādu dāvanu sieva viņam sagādājusi: “Elīna ir sarūpējusi dāvanu no “Naked Wolfe” - manus mīļākos apavus.” Tikmēr Elīna un Naura draugi ir šokā, kā gaviļnieks to zina. “Es redzēju rēķinu! Es gan domāju, ka viņa to visu ir pasūtījusi tikai sev, un man bija jautājums - kāpēc tik daudz?” atklāj Nauris. Izrādās, ka šāds apavu pāris izmaksā ap 350 eiro.

Tāpat Elīna noinstruē Nauri tūliņ pat apavus uzmērīt, kam vīrietis negribīgi piekrīt. Vai viņam dāvana patiesi patika? Skaties video!

Svarīgākais