Aktrise Lelde Dreimane un viņas mīļotais Ēriks atkal ir kopā

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane un hokejists un uzņēmējs Ēriks Ozollapa pēc atšķirtības atkal ir kopā. Viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", Lelde pastāsta, ka Ēriks viņu bildinājis trīs reizes.

Lelde pastāstīja, ka viņas mīļotais Ēriks lūdzis viņas roku trīs reizes un viņa tikusi pie trim saderināšanās gredzeniem.

Pirmā reize, kad viņš lūdzis Leldes roku, viņai atmiņā palikusi vislabāk: "Tas bija tik interesanti! Viņam bija viņa īpašais gredzens. Kad stāvējām viens otram pretī, viņš man teica: "Lelde, ja šis gredzens tev derēs, būs lemts." Tā kā filmā tas bija. Gredzens derēja perfekti."

Ja reiz gredzens derēja un Lelde teica jā, kāpēc bija arī otrā un trešā reize? "Otrā reize bija ar draugiem, tas man likās pārāk klišejisks gājiens. Tā ideja, ka atnāk viesmīlis un atnes ļoti skaistu saldo ēdienu. Es jau to sāku ēst, visi saprata, kas tur ir, tikai es ne." Lelde gan par šo bildinājumu nav sajūsmā, viņasprāt, tam jānotiek intīmākā gaisotnē.

Trešais bildinājums noticis pēc pārrunām. Lelde uzzinājusi, ka otro saderināšanās gredzenu palīdzējusi izvēlēties viņa labākā draudzene. Sakot šos vārdus - labākā draudzene -, Lelde ir mazliet zobgalīga. Šī draudzene Leldi pat nepazīstot.

Trešais gredzens bijis tas īstais, un tas šobrīd rotā Leldes pirkstu. "Tas ir manā stilā. Trešā reize vairs nebija tik romantiska, bet gredzens ir īstais."

Abi gan pērn attiecībās paņēma pārtraukumu, bet nu viņi atkal ir kopā un to neslēpj.