Aktieris Roberts de Niro uzsācis cīņu pret Donaldu Trampu

© depositphotos.com

Holivudas aktieris Roberts de Niro ir ne tikai talantīgs mākslinieks, bet viņu interesē arī politika. Šobrīd, kad ASV gatavojas prezidenta vēlēšanām, de Niro aktīvi pauž savu viedokli pret Donaldu Trampu. Viņš nav eksprezidenta kvēls cienītājs, raksta "The Sun".

Otrdien, 28. maijā, noslēdzās vēsturiskās krimināllietas tiesas sēdes, kurās tika skatītas apsūdzības pret Donaldu Trampu par finanšu pārskatu viltošanu un kukuļa došanu pornoaktrisei, lai tā noklusētu viņu dēku.

Dienā, kad notika tiesas sēde, ārpus tiesas norisinājās pikets pret eksprezidentu Trampu. Tam pievienojās arī slavenais Holivudas aktieris de Niro.

De Niro skaļi pauda savu viedokli par Trampu, salīdzinot viņu ar kriminālas bandas bosu, aicinot citus nebalsot par viņu vēlēšanās, lai viņš atkārtoti nekļūtu par ASV prezidentu.

Piketa laikā, stāvot blakus Džo Baidena padomniekiem, viņš sacīja: "Es mīlu šo pilsētu. Es nevēlos to iznīcināt. Donalds Tramps vēlas iznīcināt šo pilsētu. Un ne tikai šo pilsētu, bet arī šo valsti. Un tad galu galā viņš varētu iznīcināt pasauli."

80 gadus vecais aktieris apgalvoja, ka Tramps "izmantos vardarbību pret ikvienu, kas stāvēs ceļā viņa megalomānijai un alkatībai".

Pēc otrdien notikušās tiesas sēdes preses konferencē Trampa padomnieks Džeisons Millers izsmēja Baidenu un viņa atbalstītājus, kas bija pulcējušies piketā, tajā skaitā slaveno aktieri. Padomnieks minēja, ka Baidens "izskalojis" smadzenes aktierim de Niro.

Slavenības

Psiholoģe Diāna Zande viesojas raidījumā “Kad viņas satiekas”. Sarunas laikā viņa dalās savās pārdomās par leģendāro filmu “Limuzīns Jāņu nakts krāsā”, kurā atveidoja rotaļīgo Lāsmiņas tēlu. Diāna atklāj, kā mainījusies viņas dzīve pēc filmas un ko viņa iemācījusies no Lāsmas tēla atveidošanas.

Svarīgākais