Aizdomās par narkotiku pārvadāšanu lidostā aiztur slavenu dziedātāju

© unsplash.com

25. maijā īsi pirms izlidošanas no Amsterdamas uz Mančestru arestēta dziedātāja Nikija Mināža. Viņa bija ceļā uz savu koncertu, kad pēkšņi nonāca likumsargu rokās, raksta "Daily Star". 

Tika ziņots, ka dziedātāja arestēta, jo viņu turēja aizdomās par narkotiku, precīzāk, tieši marihuānas, pārvadāšanu. Viņas bagāžā it kā atrastas vieglās narkotikas, kuras dziedātāja centusies ar privāto lidmašīnu izvest no Nīderlandes uz Angliju.

Dziedātāja izskanējušās ziņas kategoriski noliedza un minēja, ka viņai nav nekādu saistību ar narkotikām. Dziedātāja pēcāk satrauktajiem faniem veltīja vairākus vārdus mikroblogošanas vietnē "X". "Paldies visiem, kas šodien par mani lūdza. Lai Dievs sargā jūs un visu, kas jums ir svarīgs."

Pēc šiem skaisti veltītajiem vārdiem saviem faniem Nikija Mināža izteicās negatīvi par policistiem, apsūdzot viņus sazvērestībā. Dziedātāja uzskata, ka tikusi arestēta, lai viņa neuzstātos ar savu koncertu Anglijā. "Tātad viņiem izdevās viņu plāns neļaut man šovakar kāpt uz skatuves." Nikija Mināža ir pārliecināta, ka kāds ļoti turīgs cilvēks cenšas sabotēt viņas koncerttūri. Viņa min, ka jau iepriekš ir saskārusies ar dažādiem šķēršļiem.

Māksliniece norāda, ka viņa ir gatava rīkoties, lai notikušais nepaliktu bez sekām.

Kā izrādās, policisti mākslinieci bija aizturējuši uz piecām līdz sešām stundām. Tāpēc viņa nokavēja savu paredzēto uzstāšanos. Nikija Mināža norādīja, ka izjukušā koncerta vietā viņa plāno rīkot papildkoncertu, kas varētu notikt jau jūnijā vai jūlijā.

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.