Gordona Remzija jaunais kulinārijas šedevrs sadusmo soctīklu lietotājus

© unsplash.com

Tas, iespējams, ir pa spēkam vien slavenajam šefpavāram Gordonam Remzijam. Viņš, daloties ar recepti, izraisījis plašu viedokļu vētru. Kas tā ir par recepti, kas neatstāj vienaldzīgos?

Medijs "Daily Star" ziņo, ka plašas diskusijas sociālajos medijos raisījusi Remzija jaunā picas recepte.

Viņš nolēmis picu pielāgot britu garšu kārpiņām un radījis angļu brokastu picu.

Remzijs nolēmis, ka uz picas ļoti labi iederētos ceptas pupiņas, Vusteršīras mērce un degvīns, desa, asinsdesa, cepta ola, tomātu mērce.

Daudziem viņa ideja nepavisam nešķita apetelīga, un fani norādīja, ka nekad neko tādu neēstu un neatbalsta šādu ideju. "Ceptas pupiņas nekad nedrīkst būt uz picas! Gordons vienmēr sūdzas par ananasiem! Kā gan viņš varēja domāt, ka ceptas pupiņas ir labākas," norādīja kāds soctīklu lietotājs.

Remzijs kritiku neņēma vērā, norādot, ka picai ir izcila garšu buķete. Tās pamatā ir kokteiļa "Asiņainā mērija" bāze, kas papildināta ar ceptajām pupiņām un pārējām sastāvdaļām. Šefpavārs, neskatoties uz saņemto kritiku, uzskata, ka šī pica varētu kļūt par Velsas populārāko produktu.

Tomēr pat Remzijs atzina, ka sākumā nebija pārliecināts par šo ideju, bet kopumā produkts ir ļoti garšīgs. Viņš atklāja, ka ir saņēmis arī vairākas dusmu pilnas vēstules no itāļiem. Kāds vīrietis, kurš dzīvo Romā, rakstīja: "Tu, velns... degvīns un tabasko mērce... nekad vairs nebrauc uz Itāliju." Vēl viens itāļu iedzīvotājs pauda: "Nē, lūdzu! Cieniet picu."

Slavenības

Pēc ilga laika festivālā "Bildes" atkal uzstājās Latvijā viena no zināmākajām akustiskā blūza grupām "Mirta&Hot Acoustic". Jau vairāk nekā desmit gadu tās soliste ar vīru ģitāristu dzīvo Bristolē, vēstīts Evijas Kalnbērzas materiālā "Pārcēlušies uz Angliju, lai nopelnītu iztiku" izdevumā "Privātā Dzīve".

Svarīgākais