Absurds? Britnija Spīrsa atklāj, ko ģimene vairāku gadu garumā liegusi viņai darīt

© unsplash.com

Skandalozā popzvaigzne Britnija Spīrsa sevi par brīvu cilvēku var saukt jau trešo gadu, jo 2021. gadā Losandželosas tiesa izbeidza aizbildniecību, kurā popzvaigzne bija atradusies 13 gadus. Visu kontroli pār viņas dzīvi šo 13 gadu laikā pārņēma ģimene. Britnija vairākkārt medijiem atklājusi, ka šie 13 gadi nav bijuši viegli un viņai ir liegts daudz kas. Pavisam nesen viņa nākusi klajā ar jaunu pārsteidzošu informāciju par to, ko viņai nācās piedzīvot šo gadu laikā, raksta "Daily Star".

Savā sociālā medija "Instagram" kontā Britnija bieži vien dalās ar interesantiem video, fotogrāfijām, kas bieži vien faniem rada raizes par iemīļotās mākslinieces veselības stāvokli.

Lai arī daļa ievietotā satura rada bažas par zvaigznes veselības stāvokli, viņa ir arī ļoti atklāta par savā dzīvē piedzīvoto.

Britnija vienā no saviem pēdējiem ierakstiem "Instagram" atklājusi, ka to 13 gadu laikā, kad ģimene par viņu uzņēmās aizbildniecību, viņai tika liegtas vairākas lietas, kas citiem šķiet pašsaprotama ikdienas sastāvdaļa.

Britnija norādīja, ka šo 13 gadu laikā viņai tika liegts dzert kafiju, apmeklēt spa procedūras un viņai nebija savas naudas - visi viņas finanšu līdzekļi bija ģimenes pārraudzībā.

Popzvaigzne Britnija Spīrsa no 2008. gada līdz 2021. gadam, kad tiesa atcēla lēmumu, bija ģimenes aizbildniecībā, kuri pieskatīja un noteica dziedātājas dienaskārtību. Britnijai aizbildniecība tika noteikta pēc viņas nervu sabrukuma 2007. gadā.

Svarīgākais