""X" nokoda Levuškānu"; jaunais politikas aktīvists Mārtiņš Levuškāns izdzēsis tvitera konta latvisko versiju

© pixabay.com

Lai gan Mārtiņš Levuškāns skaļi ir paudis piedrību Latvijai, kā savai valstij, soctīklos viņš zem ierakstiem bieži saņēma pārmetumus un tika dēvēts dažādos vādos, kā piemēram, Krievijas aģents.

Nespējot izturēt pamatotu un nepamatotu komentāru gūzmu, Mārtiņš Levuškāns paziņoja, ka ir izdzēsis kontu latviešu valodā.

Šādam solim ir gan atbalstītāji, gan pretinieki, jo daudzi uzskata, ka uzbrukumi jaunajam cilvēkam daudzreiz ir bijuši gluži bez iemesla.

Viesturs Liepkalns tviterī raksta: "X “nokoda” Levuškānu. Random 20 gad čalīti, kurš centās būt politiski aktīvs. Štrunts par to vai viņam bija vai nebija taisnība. Kuram gan viņa vecumā tāda maz ir. Taču tas, ka 10tiem pieaugušu cilvēku ir laiks viņam censties kko pierādīt teju katrā postā, ir ne mazāk dīvaini"

Vairāki komentētāji uzskata, ka daudzreiz Mārtiņam tiešām nav dota iespēja izklāstīt savu domu, bet nācies visu laiku taisnoties: "Labi, ka šajā jautājumā varam būt vienisprātis. Tie personīgie uzbrukumi pārkāpa pilnīgi visas ētikas robežas, neskatoties uz to, ka, lai ko viņš teiktu, sirds bija un ir pareizajā vietā. Man bail, ka tvitersabiedrībai gan nav."

Savukārt citiem šķiet, ka tviteris ir vieta, kur jaunai spolitiķis gūst pirmo rūdījumu: "Atslēgas frāze - politiski aktīvs. Gribi būt politiski aktīvs, esi gatavs dažādām reakcijām. Jau vien viņa sencis tik daudz interesantu jautājumu izraisa apkārtējiem."