TV šovu zvaigzne saņēmusi nepatīkamu zvanu no parādu piedzinējiem

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Raidījumā “Ģimene burkā” Graudiņu mājās ar dažādiem pārsteigumiem turpinās Kerkiras dzimšanas dienas svinības. Svinīgo atmosfēru jubilārei gan esot pabojājis kāds zvans no parādu piedzinējiem, kurš, pēc Kerkiras izteikumiem, vēlas savu naudu atgūt ātrāk nekā plānots.

Dziedot “Daudz baltu dieniņu” un nopūšot tortes svecītes, gaviļniece Kerkira neslēpj savu vēlēšanos - viņa ir pārliecināta, ka laimēs miljonu. Neviļus gan sieviete aizrunājas par to, ka brīdī, kad paprāvā naudas summa tiks laimēta, tad tas tiks paziņots pilnīgi visiem, bet tikmēr lai liekas mierā.

“Lai tiesu izpildītāji un visi šie, kas nāk virsū, liekas mierā beidzot! Jā, es saprotu, ka tā ir bijusi mana kļūda, ka man ir bijuši parādi. Es maksāju tiesu izpildītājam konkrētu summu mēnesī. Un tagad, kad es pateicu, ka gribētu sev Porsche, viņi man uzrakstīja, ka “ņemot vērā jūsu publiskos izteikumus, mēs gribētu visu summu uzreiz”. Na**jam? Kas es tāda esmu vispār? Es tak varu teikt jebko, ka es kaut zelta podā d**šu!” sirdssāpēs dalās Kerkira.

Slavenības

Eiroparlamenta deputāte Sandra Kalniete atklāj, ka laikā, kad viņas vīram Ansim Reinhardam bija pēdējā slimības stadija, viņa rakstīja grāmatu, vēstīts Laumas Lapsas materiālā "Rakstot remdēju sāpes" izdevumā "Privātā Dzīve".

Svarīgākais