FOTO: Viktorija Bekhema dalās ar retu kadru, kurā redzama viņas ģimene; soctīklu lietotāji norāda uz interesantu lietu

© depositphotos.com

Modes māksliniece, bijusī grupas "Spice Girls" dziedātāja Viktorija Bekhema savā sociālā medija "Instagram" kontā dalījusies ar jaukām fotogrāfijām, kurās redzama viņas kuplā ģimene. Daudzi Bekhemas sekotāji norāda uz vienu interesantu lietu, raksta "Daily Star".

Viktorija Bekhema bieži savā "Instagram" kontā ir rādījusi savu vīru un bērnus, daudz retāk savu ģimeni jeb māsu, brāli un vecākus.

Pagājušajā nedēļā, 18. maijā, svinot sava tēva Entonija Adamsa dzimšanas dienu, viņa publicēja jauku ģimenes fotogrāfiju. "Daudz laimes dzimšanas dienā tēti! ! Mēs visi tevi ļoti mīlam," pie fotogrāfijām rakstīja Viktorija.

Bekhema deva retu iespēju saviem faniem palūkoties, kā izskatās viņas ģimene. Publicējot vairākas fotogrāfijas no tēva dzimšanas dienas ballītes, daudzi fani norādīja uz kaut ko interesantu.

Daudzi cilvēki bija pārsteigti, cik līdzīgas izskata ziņā ir Viktorija ar savu māsu Luīzi.

"Tu un tava māsa esat dvīnes," norādīja kāds "Instagram" lietotājs.

"O, tev ir māsa? Abas ļoti skaistas," rakstīja kāds cits.

"Abi izskatāties ļoti līdzīgi un abas esat ļoti skaistas," izteica komplimentu Viktorijas fans.

Ekrānuzņēmums no "Instagram"

Fotogrāfijās bija redzami ne tikai Viktorijas vecāki un māsa, brālis, bet arī viņas bērni. Tāpat tika publicēta jauka kopbilde, kur visi svinību viesi sēž kopā pie galda. Kā redzams fotogrāfijās un minējusi pat Viktorija, tad svinībās klāt nav bijis ne viņas vīrs, ne dēli Bruklins un Krūzs.

Slavenības

Seriāls "Draugi" tika filmēts 90. gados un 2000. gadu sākumā. Tas ir daudzu pasaules iedzīvotāju iecienīts komēdijseriāls. Tajā filmējušies tādi slaveni aktieri kā Dženifere Anistone, Līdza Kudrova, Metjū Perijs, Deivids Švimmers, Kortnija Koksa, Mets Leblāns. Seriāls bija par šo sešu draugu draudzību, taču bez galvenajiem aktieriem, šajā seriālā parādījās arī citas slavenības.