Lienes Šomases meita cietusi autoavārijā

© Kaspars Krafts/F64

Dziedātāja Liene Šomase pauž pateicību augstākiem spēkiem, ka viņas un uzņēmēja Mārtiņa Samuļa meita Gabriela izglābusies pēc iekļūšanas patiešām smagā auto katastrofā, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Mūziķes meitiņa cieš autoavārijā" izdevumā "Kas Jauns".

Nesen Šomase dalījusies satraucošā vēstī no Rīgas Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas. “Pēdējās 24 stundas manā dzīvē ir LIELA pateicība Eņģeļiem. Paldies! Paldies! Paldies par Jūsu Gaišo aizsardzību un pasargāšanu. Es vienmēr esmu ticējusi Gaišiem Brīnumiem. Lai ātra izveseļošanās manai princesītei,” soctīklos ziņoja Šomase, pateikdamās Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas dakterei un visām māsiņām.

Ceļu satiksmes negadījums noticis uz šosejas, un tā bijusi frontāla divu transportlīdzekļu sadursme, kurā, pēc aculiecinieku stāstiem, dārdējuši blīkšķi un pa visu ceļa braucamo daļu šķīduši autostikli.

Kāds netālu braucošs autovadītājs satraucošajā momentā redzējis, kā kāda automašīna iebrāžas pretim braucošā automobilī, kas, apbraucot joslu aizšķērsojošo ceļa remontdarbu vai tamlīdzīgu spēkratu, nonācis pretējā joslā. Satiksmes kustība acumirklī tikusi paralizēta, un tad visu skatieniem pavērusies aina, kā pusaugu meitene, neraugoties uz asiņojošo seju, cenšas palīdzēt sievietei, kas bija pie auto stūres. Pēc tam jau sekojusi policijas un mediķu ierašanās.

Pēc žurnāla "Kas Jauns" rīcībā esošās informācijas, Lienes Šomases atvase avāriju pieredzējusi automašīnā, ko vadījusi tēva tagadējā dzīvesbiedre, Mārtiņa Samuļa jaunākā bērna māte.