Kaspars Kambala publiski atzīst, ka ir alkoholiķis

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Bijušais basketbolists Kaspars Kambala ar savu sievu Olgu viesojās “STV Pirmā!” raidījumā "Kad viņas satiekas", kur atklāti runāja par Kaspara alkohola atkarību.

"Īstenībā ir tā - kādu laiku es dzeru un kādu nedzeru. Pēdējo trīs gadu laikā es neesmu dzēris kādus trīs mēnešus. Tagad es nedzeru trīs nedēļas," teic Kaspars.

Kaspars publiski atzinās, ka viņam ir alkohola problēmas. Viņš skaidroja, ka alkoholā viņš slīcina bēdas un neizdošanās - gan tās, kas bijušas saistītas ar karjeru, gan attiecībām.

Šobrīd Kaspars mēģinot par sevi rūpēties, piekopjot veselīgu dzīvesveidu. Tieši sieva Olga viņu uz to mudinot. Tas gan neizslēdz, ka reizi pa reizei viņš atgriežas pie alkohola lietošanas brīžos, kad dzīvē ir pārlieku daudz stresa.

Olga alkoholu nelieto vispār. Viņa atzīst, ka neesot viegli dzīvot ar vīrieti, kuru skar alkohola problēmas. Viņa gan uzsver, ka Kaspars kā vīrs esot ļoti labs, viņa mēģinot dažādos veidos viņu atbalstīt. Olga pat apsver nākotnē vadīt kursus sievietēm, kurām ir līdzīgas problēmas, dodot padomus, ko darīt, ja vīrs, piemēram, trīs dienas nav bijis mājās.

Abi pastāstīja arī nesen plaši apspriesto Kaspara saķeršanos ar divriteni. Todien ieraugot vīru, Olga pastāstīja par savu reakciju: "Mans vīrs ieradās mājās vienkārši asinīs. Es domāju - kur līķis paslēpts." Olga gan atzīst, ka šī situācija neesot viņu pārsteigusi. Viņa neuzskatījusi to par traģēdiju, drīzāk bijusi priecīga, ka Kaspars ir dzīvs.

Vairāk skaties video!