Didrihsonu nedienas Dubaijā: viesnīcas numuriņā ierodas apsardze un uzliek pamatīgu sodu

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Šovā “Slavenības. Bez filtra”, taisoties izbraukt uz izpletņlēkšanu Dubaijā, Nauris nav pārāk priecīgs par Elīnas čammāšanos - kā parasti viņa nesteidzas. "Steigas" vidū pēkšņi kāds zvana pie durvīm - ieradusies viesnīcas apsardze, kura bez ierunām nolēmusi uzlikt Elīnai lielu sodu par noteikumu neievērošanu...

Gatavojoties ekstrēmajam notikumam, Didrihsonu Dubaijas viesnīcas numuriņā valda pamatīga kņada, turklāt Elīna pārdomā sava apģērba izvēli. Tērpusies pieticīgā topiņā un šortos, uzņēmēja plānojusi tieši šādā izskatā lekt ar izpletni. Tikmēr draudzene ierosina apdomāt šo izvēli, komentējot, ka Elīnas krūtīm ir potenciāls izvelties ārā lēciena laikā. “Bet viņas jau nav nemaz tik lielas!” iebilst Elīna.

Tikmēr nemanot atskan zvans pie durvīm - ir ieradusies viesnīcas apsardze, kura piemēro sodu 120 eiro apmērā! Viņi paziņo, ka gadījumā, ja sods netiks apmaksāts tuvāko 2 stundu laikā, viesnīcas atslēgas tiks deaktivizētas, liedzot piekļuvi numuriņam. Par ko šis sods tiek piemērots? Skaties video!