Vairāk nekā 1000 eiro; cik pelna Keitas Midltones dubultniece?

© Ekrānšāviņš no Instagram

Gabriela Munro Duglasa ir viena no Keitas Midltones dubultniecēm un, iespējams, aizstājusi viņu publiskos izgājienos, raksta "Focus", atsaucoties uz Spānijas medijiem.

Spāņu slavenību televīzijas šovs "Fiesta" atklājis dažas detaļas par sievieti, kura izskatās pēc Velsas princeses un varētu viegli būt viņas vietā sabiedrībā.

Nesen topošā Lielbritānijas karaļa sieva nokļuva sabiedrības uzmanības centrā pēc ziņām, ka viņa cīnās ar vēzi un tiek veikta profilaktiskā ķīmijterapija.

Šajā laikā viņa tika manīta tikai dažas reizes neoficiāli: kopā ar māti mašīnā un ar princi Viljamu tirgū.

Saskaņā ar "Telecinco" vēstīto, Keita Midltone, iespējams, izmantojusi dubultnieku, kas viņas vietā bija publiskos pasākumos.


Žurnāliste Konča Kalleha atklāja dažas detaļas par Midltonei līdzīgās Gabrielas Munro Duglasas darbu - sievieti, kura par savu ikdienas darbu princeses dubultnieces amatā nopelna vairāk nekā 1100 eiro.

Gabriela ir piedalījusies reklāmas kampaņās un ir bijusī "X faktora" dalībniece, taču nav droši zināms, vai britu karaļnams ir izmantojis sievietes pakalpojumus.

"Nav oficiālu ierakstu vai apstiprinājuma, ka karaļnams viņu būtu nolīdzis šādām lietām. Munro Duglasa sāka strādāt 2011. gadā, kad pieprasījums pēc viņas pakalpojumiem pieauga, pateicoties viņas neticamajai līdzībai ar Keitu,” stāsta izdevuma žurnālisti.