Magone jau piecus gadus nav redzējusi savu vecāko dēlu

© Ekrānuzņēmums

Šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone Liedeskalna kopā ar draudzeni Ilvu šķirsta savas ģimenes albumus un atzīst, ka vecāko dēlu Robertu nav redzējusi veselus piecus gadus! Par to pie atbildības esot saucams viņas bijušais vīrs un bērna tēvs Oskars.

Kā atzīst Magone, neviens no bērnu tēviem alimentus viņai nemaksājot, bet par vecāko dēlu Robertu, kurš dzīvo ar tēvu Anglijā, viņai jāmaksā uzturlīdzekļi. “Par mazākajiem abiem bērniem saņemu 214 eiro. Tad man jāsalasa visa nauda un 210 eiro jāatdod vecākajam dēlam Robčikam alimentos. Tad abiem mazākajiem bērniem paliek vien 4 eiro. Mazie paliek badā, līdz ar to man atkal jādomā, kur ņemt, jo nevienam nekā nav,” stāsta Magone.

Robis pēdējo reizi ar mums tikās 2019. gada vasarā Priekules zaļajā mājā, kad sāku šo šovu filmēt. Tā ir pēdējā reize, kad viņš bija ar mūsu ģimeni, ar brālīti kopā, ar mani.”

Līdz 2019. gada pavasarim Magone dzīvoja Anglijā, bija precējusies Žani. Ģimenē auga Roberts un Raimonds.

Tas arī viss, Latvijā viņš pie mums vairāk bijis nav, pie babas vēl kaut kad vasarās brauca, pie manis tēvs neveda. Oskars ir uzstādījis ultimātu - kamēr šovs, tikmēr bērna tev nebūs. Viņiem sava dzīve Londonā, man sava Latvijā. Lai vai cik skumji sanāk, ir pagājuši jau vairāk nekā četri gadi, kopš pēdējo reizi apskāvu savu dēlu,” sirdssāpēs dalās Magone.

Svarīgākais