Didrihsone sūkstās par aizrādījumiem, ko saņem Dubaijā

© Gints Ivuškāns/MN

Uzņēmēja Elīna Didrihsone ar vīru aizbraukuši uz Dubaiju. Kā viņa informē savus sekotājus "Instagram," tas ir ne tikai atpūtas brauciens, tostarp, lai nosvinētu vīra 30. dzimšanas dienu, bet savs laiks tiks veltīts arī darbam.

Viesojoties citā valstī, ir pieklājīgi zināt noteikumus, saskaņā ar kuriem šīs zemes sabiedrība dzīvo. Dubaija nav Eiropa, tā seko musulmaņu likumiem, kuri atšķiras no rietumos pieņemtajiem. Var "nošaut greizi" ar tur nepieņemamu uzvedību. Un, kā saprotams no video ierakstiem, Didrihsoni ir saņēmuši aizrādījumus.

Vietnē "X" tiek apspriestas E. Didrihsones sūdzības, ka viņai aizrādīts par parāk īsiem šortiem, plandošiem matiem utt. "Dodoties ceļojumā, esiet zinoši un neesiet kā Didrihsoni - ievērojiet un izturies ar cieņu pret tās valsts tradīcijām, reliģiju, noteikumiem. Tad nebūs jāliek žēlabaini video, ka aizrāda par neatbilstošu apģērbu un uzvedību," raksta kāda vietnes lietotāja.

Sarma: Galvenais braukt tā, lai sīkais paliek lidostā un var daudz like&share dabūt.

Pāvels: Jau kuro reizi tur, bet vēl aizvien vietējie noteikumi ir negaidīts pārsteigums. Un katru reizi vieni un tie paši...

Māra: Diezgan traki tā vēlme visur fotografēt savas apakšbikses un visur atkailināties .. vajadzētu tomēr saprast, kur to drīks un kur nē.

Latvietis: Mošejā? Šajā tērpā arī Doma baznīcā varētu neielaist. Nav tomēr pludmale.

Einis: Ļautiņiem šķiet, ka pasaulei jāgriežās ap viņiem.

Normunds: Vairāk izskatās, ka apzināti pārkāpj noteikumus, lai varētu veidot šos video. Ir drāma un galvenais, ir ko teikt!

Uldis: Kā teiktu "Bīstamās mājsaimnieces" - ja tie šorti būtu vēl īsāki, tā būtu josta.