Uzplaukusi jauna mīlestība karaliskajā ģimenē

© pexels.com

Mediji vēsta, ka pavasarim iestājoties karaliskajā ģimenē uzplaucis jauns mīlasstāsts. Tikai mēnesi pēc šķiršanās karaļa brāļadēls Pīters Filipss sācis tikties ar jaunu sievieti, raksta "The Sun".

Iepriekš Pīters trīs bija trīs gadus ilgās attiecībās.

Pēc šķiršanās pagāja vien mēnesis, kad publiski Pīters parādījās ar Harietu Sperlingu. Viņi kopā aizvadīja nedēļas nogali zirgu skriešanās sacensībās.

Harieta ir pedriatrijas medicīnas māsa un ārštata rakstiniece. Daudzi izceļ, ka Hariete ir vizuāli ļoti līdzīga Pītera bijušajai draudzenei un sievai.

Nedēļas nogali viņi nav aizvadījuši divvientulībā, bet kopā ar Pītera meitām - 13 gadus veco Savanu un 12 gadus veco Islu.

Pētera draugs apstiprina, ka viņš pavisam nesen ir sācis tikties ar kādu sievieti, ar kuru regulāri pavada kopā laiku. Pirms pāris nedēļām Pīters izšķīrās no Lindsijas Vollesas, ar kuru kopā bija trīs gadus. Iepriekš 13 gadus viņš bija precējies ar Autumnu Kelliju. Viņi apprecējās 2008, gadā, bet 2021. gada jūnijā paziņoja, ka viņu laulība tika šķirta.

Pīters princeses Annas un kapteiņa Marka Filipsa dēls. Pītes ieņem 18. vietu rindā uz troni. Neskatoties uz to, ka Pīters bija nelaiķa karalienes vecākais mazbērns, viņam dzimšanas brīdī netika piešķirts karaliskais tituls, jo viņa vecāki vēlējās, lai viņš un viņa māsa dzīvotu pēc iespējas normālāk.